• Kodu
  • Koostamise Abimaterjalid
  • 4 Tk Multifunktsionaalne Geomeetriline Valitseja Joonistamise Vahendeid, Plastikust Joonlaud Määratud Matemaatika Mõõtmise Ringi Joonistamine Valitsejad

4 Tk Multifunktsionaalne Geomeetriline Valitseja Joonistamise Vahendeid, Plastikust Joonlaud Määratud Matemaatika Mõõtmise Ringi Joonistamine Valitsejad

€8.36 - €12.67
(0 Arvustused)

Lisa Soovinimekirja
  • Sku: h147096

Tere tulemast meie poodi.

Meie tooted on soodsa hinna ja hea kvaliteediga.Toetame dropshipping ja hulgimüük .Kui soovite töötada koos meiega pikka aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile väga soodne hind.Parimate Soovidega!

Komplekt sisaldab: neli multi-funktsionaalne geomeetriline valitsejad, sobib eri eesmärkidel, sealhulgas erinevaid graafilise kujunduse.Kas te olete kunstnik, õppur, muster tegija, või disainer, see joonlaud on hea abimees oma töö või uuringu ja saab rahuldada Oma igapäevaseid vajadusi.Mugav mõõtmine.

Kvaliteetne materjal: plastikust joonlaud on valmistatud kõrge kvaliteediga plastist ja kerge disain on mugavam kaasas kanda.Kui serv sile disain muudab sind turvalisem kasutada.

Täpne ja selge: värv valitsejaks on läbipaistev, toetudes valge paber ei mõjuta nägemine; see on lihtne eristada skaala joonlaud, nii et te ei ignoreeri mõned olulised numbrite või sõnadega, kui joonistus; ei ole lihtne viltune, lihtne jälgida, kasuta Seda on mugavam.

Joonis valitseja: saab teha igasuguseid pilte, saate joonistada ringe, kolmnurki, silindrid, kuubikud, parabola, ringid, parallelogram, Y-telg, nurk bisectors, käbid, kuubikud, ja rohkem kiiremini.Miks mitte proovida leida rohkem võimalusi koos oma lapsega!

Täiuslik kingitusi: Need multi-funktsionaalne valitsejad saab laialdaselt kasutada mitmel korral.Miks mitte valida, fortifikatsiooni, malle nagu kingitusi sõbrad, pereliikmed, õpetajad, klassikaaslased või väljendada oma tänulikkust ja muret.Nad on väga rahul oma headust ja teie suhted on paranenud.

Materjal:plastik

värv:Läbipaistev

Pakendi Sisu:

2 * multifunktsionaalne geomeetriline valitseja

1 * ringi mall

1 * Nurgamõõtjaga

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kirjeldused

  • Päritolu - Mandri-Hiina

Teie Reitingud

Seotud tooted

5 X Riie Marker Pliiatsid Alalise Värvid DIY Tekstiil Riided T-Särk, Kingad Valge
Seotud

5 X Riie Marker Pliiatsid Alalise Värvid DIY Tekstiil Riided T-Särk, Kingad Valge

5 x riie marker pliiatsid alalise värvid diy tekstiil riided t-särk, kingad valge värv:valge pliiatsi pikkus: 14.5 cm tint materjal: mittetoksiline valem pliiatsi riiul materjal: vaik kangas sm püsiva värvi tint. marks saab hoida kaua, korda pärast kuivatamist / triikimislaud
€6.25